“Kunderne siger”
Hvad oplever kunderne i samarbejdet med Idé Arkitekten
 

Jesper Vesterlund, erhvervsprojekt nybyggeri Kolding:

"Jeg kan på det varmeste anbefale Viggo Bach Nielsen som arkitekt. Vi var i en proces med at designe en ny klinik fra bunden på en bar grund. Jeg bad Viggo om at designe et hus, der passede til grunden og designe en grundplan, efter samtale med mig og besøg på den gamle klinik. Han kom op med en genial grundform til huset, der efter nogen tid blev bearbejdet til den endelige plan, og samtidig økonomisk gennemførbar. Jeg vil tilføje, at rettelser til huset, når noget kom op, kom prompte, så vi kunne anskue korrektionen med det samme, og se konsekvenser og fordele lige dér. Huset er formet indefra og ud, så form følger funktion, og vi synes, vi har fået et meget smukt og harmonisk resultat ud af samarbejdet med Viggo Bach Nielsen. Hvis/når vi skal bygge et nyt hus privat, ville jeg ikke betænke mig et øjeblik med at søge Idé Arkitektens hjælp igen".

 

Tina og Kenneth Bjørnsholm, ombygningsprojekt Helnæs:

"Vi stod med et ældre hus skraldet ned og klar til nyt fundament og el installation og så kom det første gode spørgsmål: hvordan skal køkkenet indrettes...dang!! Viggo har knækket nødden for os med køkkenet og resten af rummene i huset samt udtænkt en helt række løsninger, som vi aldrig selv var kommet frem til! (jo måske når vi var færdige og det hele var for sent). Viggo har udarbejdet en holistisk løsningen med en rød tråd, vi kan styre efter de næste mange år samt følelsen af et sikkerhedsnet i projektets videre forløb, fordi vi altid lige vil kunne vende tanker, ideer og detalje udførelser med Idé-Arkitekten :)"

 

Heidi og Jørgen Jensen, ombygningsprojekt Fredericia:

"Efter vi selv havde forsøgt at indrette vores fremtidige hus, uden det store held, kontaktede vi Idé Arkitekten for at høre om han kunne hjælpe. Og det kunne han. Vi aftalte et møde, hvor vi fremviste huset, og fortalte vores ideer. Viggo skrev vores ønsker ned og ville have ca 3 uger til at tænke den bedste løsning igennem. Vi mødtes igen, og blev virkelig overrasket. Det var et fedt hus, men var det virkelig muligt. Vi var meget positivt overrasket over præsentationen. Og gik straks igang med at undersøge projektet til bunds. Det viste sig at være muligt, det eneste der ikke holdte helt, var budgettet. Der var en overskridelse, men med det projekt var det værd at tage med.
Byggeriet er nu i fuld gang, og vi har løbende kontakt til Idé Arkitekten, som følger byggerier.
Hvis vi er i tvivl om materiale valg eller lign, kommer han med forslag. Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at arbejde med Idé Arkitekten, som har hjulpet os med vores drømmehus".

Kontakt mig

Ring til Idé Arkitekten på 26 19 87 72


eller mail til
viggo@ide-arkitekten.dk

Cindie og Carsten Jakobsen, tilbygningsprojekt Viborg:

"På vores første møde med Viggo fortalte vi om vores behov og ønsker ift. boligen. Efter nogle uger var Viggo klar med en præsentation af sine idéer til at udnytte husets kvm optimalt - og vi var solgt. Idéer, vi overhovedet ikke selv havde været i nærheden af. En klar forbedring af husets indvendige helhed med en perfekt og super god løsning ved at flytte hovedindgang fra nordside til sydside, så man føler sig mere velkommen. Lækre detaljer med optimal udnyttelse af lysindfald. Skærmning af køkken, men stadig en del af helheden og udestueareal som en dejlig stue "lige midt i naturen", samt rigtig gode løsninger ift. mere plads til opbevaring. Viggo har hele vejen igennem denne proces stået til rådighed for sparring, været meget idérig og har været meget fleksibel ift. ændringer og tilpasninger af husets facader. Vi kan kun varmt anbefale Idé-Arkitekten, Viggo Bach Nielsen".

Tove og Peter Stockmarr, tilbygningsprojekt Vester Nebel:

”Vi tegnede i en uendelighed, men det lykkedes bare slet ikke at finde ud af hvordan vi ville kunne bygge vores hus om, så det svarer til de behov vi har i dag. – Så kom Viggo, og så skete der noget.
Det startede med et besøg i vores hjem, hvor han lyttede til de udfordringer og ønsker til forandringer som vi havde. Vi troede efterhånden slet ikke på, at det kunne lade sig gøre, men Viggo så nogle potentialer i huset som vi slet ikke selv havde drømt om fandtes, og så tegnede han et forslag. Det virkede helt vildt indlysende, da vi så det. Derefter brugte vi et par uger på at forestille os ombygningen, og havde et par forslag til ændringer som Viggo indarbejdede.
Det gav os en fornemmelse af, at vi havde tegnet ombygningen sammen. Det var en god oplevelse”.

Ingeborg og Villy Outzen, ombygningsprojekt Ødsted:

"I forbindelse med overvejelser omkring ombygning af vores hus, valgte vi at kontakte idé arkitekten.
Vi har forskellige behov og ønsker som  ikke er opfyldt i husets nuværende form, og vi gik i stå ved, hvad  der egentlig kan lade sig gøre praktisk og økonomisk.
Ved den første konsultation  fik vi en rigtig god lang snak  med arkitekten, Viggo, om hvilke behov vi har, og i hvilken retning vores ønsker går.
Efter et par uger kom Viggo tilbage med sine tegninger. Vi oplevede, at der var blevet tænkt i helt andre baner end  hvad vi selv kunne finde på, og der var ideer der virkelig ville give huset et andet udtryk og indtryk.
Vi synes, det har været en spændende, god og øjenåbende oplevelse at få vurdering, forslag og inspiration fra Idé arkitekten".