Arkitekthjælp til ombygning, tilbygning og nybyggeri

Tegnestuen Idé Arkitekten er grundlagt i februar 2013 og i 2018 omdannet til Idé Arkitekten ApS med visionen om, at alle skal have økonomisk mulighed for den rette arkitekthjælp til at gøre deres bolig mere funktionel og mere værdifuld.

Jeg er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 2001 med speciale i møbel- og rumkunst. Udover en række realiserede nybyggerier og ombygninger og nogle præmierede møbler, nyindrettede jeg igennem 10 år over 700 butikker for Bestseller i alle størrelser og afskygninger verden over. Det var denne kompetence i at få det optimale ud af et hvilket som helst rum eller bygning, som jeg ønsker at tilbyde private boligejere, så alle kan få en inspirerende bolig på et højt arkitektonisk niveau.

Se Cases privatIdé Arkitekten ApS er medlem af Danske Ark, som er sammenslutningen af danske arkitektvirksomheder. Det giver dig tryghed for, at Idé Arkitekten ApS opfylder de høje krav, der er sat for at opnå medlemskab af Danske Ark. Derudover er du sikret markedets mest professionelle rådgiverforsikring.

Portrætfoto: Jonas Normann